Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Събития - Балканска танцова платформа 2011 - покана за кандидатстване
Балканска танцова платформа, 20-24 април 2011 - покана за кандидатстване

Балканска танцова платформа е танцов фестивал, който се провежда на две години с идеята да стимулира развитието на съвременния танц в региона, като показва работи на хореографи, танцьори, групи и организации, създадени в двете години преди всяко издание. Балканска танцова платформа има активни членове от България, Румъния, Македония, Гърция, Сърбия, Словения и Хърватска и Турция, но остава отворена и към организации от страните от Балканите, които досега не са представени.

6-тото издание на фестивала ще се проведе в периода 20-24 април 2011 г. в Любляна. Домакин ще бъде Exodos, международния фестивал за съвременни сценични изкуства. Ще бъдат показани 15 работи, създадени през последните две години. В допълнение, програмата предвижда уъркшопи, представяния и различни срещи. За да кандидатствате с ваше представление трябва да попълните и изпратите до 1 декември 2010 г. форма за кандидатстване и формата за техническите изисквания на представлението.

Прочети повече в обявата (всички документи са на английски език)
Уведомяваме Ви, че по смисъла на Закона за защита на авторското право и сродните му права в залите на Червената къща е забранено да се внасят звукозаписни устройства, фото - и видео камери, както и да се правят видеозапис/и и аудиозапис/и без изричното съгласие на автора/авторите и продуцента/продуцентите. Всеки направен такъв е противозаконен и ще бъдат предприети действия по прилагане на административно–наказателните разпоредби по Закона за защита на авторското право и сродните му права.
   Обратно към календар

Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena