Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Павилион 19: Между хората и културите

Павилион 19: Между хората и културите - Създаване на пилотен модел за работа с мигрантски и местни общности чрез изкуство, култура и психо-социална подкрепа

ПОКАНА

За какво и за кого е поканата?
Центърът за култура и дебат "Червената къща „Андрей Николов" отправя покана към артисти мигранти, артисти бежанци и артисти, вълнуващи се и ангажирани с темите на миграцията и бежанския процес – музиканти, поети, писатели, художници, режисьори, танцьори, актьори – за участие във фестивал на културата и изкуствата на мигранските общности. Поканата се отнася и до идеи за представяне на кулинарните традиции и практики на общностите на участниците.

Кога и къде?
Фестивалът ще се проведе през октомври 2016 година в София: в Павилион 19 в откритите пространствата на Женския пазар, Гьоте-институт България и Червената къща. На фестивала ще бъдат представени театрални, танцови и музикални спектакли, изложби, книги, музикални проекти и кулинарни традиции и практики.

Какво е нужно да направите?
Изпратите ни кратко описание на предложенията си (идея/концепция, автор/и, режисьор, участници; лице за контакт и координати за връзка с вас) до pavilion19@redhouse-sofia.org.

Координатори на проекта: Мартина Станева-Антонова, моб. 0898249070 и Антоний Дончев, моб. 0884119668.

Краен срок: 28 август (неделя) 2016.

Фестивалът е част от дейностите, които Червената къща в сътрудничество с Гьоте-институт България и СО Район "Възраждане" осъществява по проект "Павилион 19: Между хората и културите: Създаване на пилотен модел за работа с мигранти и местни общности чрез изкуство, култура и психо-социална подкрепа ", с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2016.Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena