Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
4то издание на Националния конкурс за съвременна хореография и пърформанс

Фондация „Хюмартс” представя:

4то издание на Националния конкурс за съвременна хореография и пърформанс
Гала вечер на десет предварително избрани сред всички хореографии, в която стават ясни победителите, която ще се проведе на 20 октомври (четвъртък) 2011 от 19.00 ч. в Червена зала в Червената къща. Ще бъдат раздадени три награди: I - 1000 лв.; II - 600 лв.; награда на публиката - 400 лв.

За конкурса: Кандидатите
трябва да имат поне едно предишно професионално участие. Хореографиите трябва да са с времетраене от 10-15 мин. и да не са представяни на предишни издания на конкурса. Няма ограничение за възраст, музика и изпълнители. Кандидатите трябва да качат предварително работите си на YouTube или на vimeo.com, както и да изпратят писмо за участие (заглавие, идея, име и автобиография на хореографа, музика, времетраене, технически изисквания) до 20 септември на адрес galiaborissova@gmail.com.

Предварителна комисия избира десет хореографии, които ще участват в гала вечерта. Избраните хореографи ще бъдат информирани до 30 септември.


Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena