Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Вече може да заплатите билетите си през ePay

Вече може да заплатите билетите си през ePay. Това става бързо и лесно от нашия сайт. Предимства на заплащане чрез системата еPay са много: спестявате време – избирате събитието и заплащате билета от компютъра си по всяко време на денонощието; ние разбираме за покупката Ви в реално време и Ви изпращаме e-mail съобщение за нейния статус; не губите от времето си да чакате на опашка; получавате предварително подготвения билет на място в удобен за Вас момент от работното време на касата или непосредствено преди събитието; не пропускате избраното от Вас събитие поради изчерпани места; сам управлявате желанията си.

Може да изберете начина, по който да заплатите: традиционно на касата на Червената къща или през ePay дистанционно, по-бързо и спестявайки време, чрез избран от Вас метод - с дебитна карта Maestro (при закупуването на билет/и не се удържа такса), с Visa Electron, с Visa/MasterCard или с Visa/Visa Electron/MasterCard или чрез микросметка.

За подробности, информация или за да закупите билет, моля, посете http://www.redhouse-sofia.org/


Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena