Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
ПОКАНА за набиране на предложения за "Изкуство в безтегловност - свободна арт сцена София 2010"

ПОКАНА за набиране на предложения за "Изкуство в безтегловност - свободна арт сцена София 2010"

Цeнтърът за култура и дебат "Червената къща" набира предложения за "Изкуство в безтегловност - свободна арт сцена София 2010"

Какво?
"Изкуство в безтегловност – свободна арт сцена София 2010"
е възможност за представяне на оригинални проекти в областта на съвременния театър, танц, визуални изкуства, музика, литература и кино. “Изкуство в безтегловност” насочва вниманието към новото и изненадващото, към изкуството, което провокира границите на отделните жанрове и трудно намира място в обичайните културни пространства в София.

Кога и къде?
Проектите трябва да се осъществят от 1 април до 31 декември 2010 г. (без периода 15 юли и 15 септември) в Центъра за култура и дебат “Червената къща “Андрей Николов”, ул. “Любен Каравелов” 15, София 1142.

Защо?
“Изкуство в безтегловност” има своите три успешни издания от 2004 г. насам с представяне на премиерни и експериментални произведения с участието на повече от сто автори и изпълнители. Червената къща се утвърди като едно от местата в София, където се представят необичайни и експериментални гледни точки в изкуството.

Кой и как?
Всеки автор или продуцент може да се обърне към нас със завършени проекти за представяне в рамките на „Изкуство в безтегловност – свободна арт сцена 2010“. Срокът за кандидатстване е текущ, но ви молим да се обръщате към нас минимум два месеца преди евентуалната дата за реализиране на проекта. Очакваме вашите предложения в свободна форма в Червената къща, по пощата или на електронна поща adonchev@redhouse-sofia.org 

Лице за контакт: Антоний Дончев, мениджър програми за изкуство и култура, adonchev@redhouse-sofia.org 

Предимство ще имат дебютни и премиерни работи. Червената къща поема печатната и електронна разгласа и осигурява мястото за представяне на проектите. Производствените разходи се покриват от самите продуценти/автори/участници.Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena