Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Кураторски сезон в Червената къща

Кураторски сезон в Червената къща 
 
Центърът за култура и дебат „Червената къща” отправя покана към куратори и артистични групи да предложат проект за кураторски сезон в Червената къща в областта на съвременното визуално изкуство и нови медии. Най-интересните концепции за серия от изложби и други събития ще получат възможност да се реализират в пространствата на Червената къща, като естествено се впишат в останалата програма на Центъра. Проектите могат да се осъществят от 1 април 2010 до 31 декември 2010 без периода 15 юли и 15 септември 2010.

Предложенията трябва да съдържат:
концепция за програма в областта на визуалните изкуства и новите медии за периода, включваща описание на автори, изложби и други събития;
описание как тази програма би се свързала с останалата програма на Червената къща;
описание на начина на финансиране на дейността.
биографии на куратора или екипа, който предлага концепцията.

Срок за отправяне на предложенията: 31 март 2010 г.

Предварителни въпроси и предложенията да се изпращат на адрес: adonchev@redhouse-sofia.org или на адреса на Центъра за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов”: ул. „Любен Каравелов” 15, София 1142 за Антоний Дончев, мениджър програми за изкуство и култура.

До един месец след крайния срок ще бъдат насрочени срещи с авторите на най-интересните предложения.Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena