Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Центърът за култура и дебат „Червената къща” набира стажанти и доброволци

Центърът за култура и дебат „Червената къща” набира стажанти и доброволци

Възможността е подходяща за ученици от горните класове, студенти и заинтересовани от различните хуманитарни дисциплини и артистични области, както и от технически специалности. За всички, които имат интерес от човека, културата и дебата. Най-важни за нас са желанието и мотивацията да работите в екип и да натрупате нов опит и практика.

Има възможност за изработване на индивидуална програма за всеки кандидат съобразена с неговите цели, предпочитания и свободно време.

Дейностите, в които се включват стажантите и доброволците, са разнообразни.
Работа по проекти и програми (зависи от текущите проекти и спецификата им, това може да включва сваляне на текстове от дебати от звуков на хартиен носител, превод на текстове, превод на субтитри и др., както и сътрудничество по конкретен проект или програма и др.);

Работа с публиката (посрещане на публика, насочване и даване на информация на гостите на къщата, продаване на билети, късане на билети, подаване на микрофон по време на дебати);

Подкрепа на техническия екип (редене на осветление, сцена, подготовка на залите за събития, водене на събития и др.).

Работата като стажант или доброволец позволява свободен достъп до всички събития; планиране на индивидуална, съобразена със свободното време на всеки програма; развива умения за работа в екип.
По допълнителна уговорка на стажантите-студенти се признават кредити към обучението, както и се зачита стаж по отделни специалности.

За да кандидатствате, моля, изпратете на български език своя биография (c.v.) и отговорете на въпросите от началното интервю. Изпретете документите си до audience@redhouse-sofia.org

Предварително благодарим на всички проявили интерес към предложението.

Срок
: текущ
Лица за контакт: Кристина Христова
Адрес:
Център за култура и дебат “Червената къща”
ул. “Любен Каравелов” № 15
1142 София, България
Тел./Факс: (+359 2) 988 81 88, 986 44 16
e-mail: audience@redhouse-sofia.org, info@redhouse-sofia.org
www.redhouse-sofia.orgИнформацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena