Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Центърът за култура и дебат набира предложения за „ДЕБЮТИ НА ГРАНИЦАТА“

  
Какво?
„ДЕБЮТИ НА ГРАНИЦАТА – свободна арт сцена за съвременно изкуство София 2017“ е възможност за представяне на оригинални съвременни проекти в областта на театъра и танца. „Дебюти на границата“ насочва вниманието към новото и изненадващото, към изкуството, което провокира границите на отделните жанрове и трудно намира място в обичайните културни пространства.

Кой може да участва?
Всеки автор или продуцент може да се обърне към нас със завършени проекти за представяне в рамките на „Дебюти на границата“ .

Защо?
„Дебюти на границата“ има своите успешни издания с представяне на премиерни и експериментални произведения с участието на повече от сто автори и изпълнители. Червената къща се утвърди като естествения дом на необичайните гледни точки в изкуството.

Какъв е крайният срок?
Очакваме вашите предложения в свободна форма най-късно до 15 септември 2017 г. на адреса на Червената къща или на електронна поща: adonchev@redhouse-sofia.org. Лице за контакт: Антоний Дончев: 0884 11 96 68.

Предимство ще имат дебютите и премиерите. Червената къща поема печатната и електронна разгласа и осигурява мястото за представяне на проектите. Производствените разходи се покриват от самите продуценти, автори, участници. Предвижда се минимално подпомагане на производствените разходи само в отделни случаи.

Кога и къде ще бъдат представени избраните проекти?
От 1-ви октомври до 31-ви декември 2017 г. в  Центъра за култура и дебат „Червената къща“ „Андрей Николов“, ул. „Любен Каравелов“ 15, София 1142.

„ДЕБЮТИ НА ГРАНИЦАТА – свободна арт сцена за съвременно изкуство София 2017“  се осъществява с финасовата подкрепа на Министерството на културата. 

 


Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena