Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Блог - Програма „Лоялна публика"
Кристина Христова
12.09.2016
Програма „Лоялна публика"

Новият, тринадесети подред, сезон на Центъра за култура и дебат „Червената къща“, официално започна днес, 12 септември 2016. С началото му започваме да търсим още по-силен контакт с публиката с новите си програми за абонамент и менторство в рамките на Гражданския клуб в подкрепа на културата и обществения дебат към „Червената къща”.

Клубът е част от стремежа ни да включим по-активно гражданите в дискусиите, културните и социалните дейности, които организираме, както и в създаването на дългосрочна финансова устойчивост на нашата мисия.

Ако искате да станете част от Клуба, един от начините да го направите е да се включите в новата ни програма „Лоялна публика" и подкрепите програмите ни за изкуство и култура. Ето повече и за самите тях:

Oт създаването си до днес, „Червената къща“ насърчава иновативните форми на изкуство - интердисциплинарни артистични проекти в областта на съвременните изпълнителски и визуални изкуства, киното, музиката, литературата и новите медии, автори, които се стремят да развиват артистичния език.

В последните години амбицията ни е да подпомогнем развитието на социално ангажираното изкуство у нас, като основен акцент са документалните форми (театър, кино, фотография и др.) Продължаваме да подкрепяме и млади автори, като създаваме адекватни формати за представяне на дебютни работи най-вече в областта на изпълнителските изкуства. Стремим се да създаваме условия за диалог както между различните форми на изкуството, така и между артистичните дисциплини, хуманитаристиката и важните дебати в публичното пространство.

Как може да участвате в развитието на програмaтa ни за изкуство и култура?

-       Като подкрепите финансово артистичната програма на „Червената къща” къща в ролята си на лоялна публика;
-      Като изразите предложения и критичен поглед върху програмата в годишните ни анкети до участниците в програмата „Лоялна публика“. Анкетите ще се изпращат три пъти годишно, а участието е добрволно.

Какво получавате?

-     Възможност да се запознаете с представления от сферата на експерименталното, новаторското и социално-ангажираното изкуство; да научите повече за актуалните тенденции и проблеми в нашето общество;
-      Удовлетворението да видите как дебютни групи се превръщат в професионалисти с Вашата подкрепа;
-      Приятни мигове в „Ред Кафе Беати" с 10% отстъпка;

Какво трябва да направите, за да се включите в програмата Лоялна публика"?

Можете да се включите чрез абонамент за една година с възможност за посещение на всички постановки , представления, концерти през текущата година на обща стойност 120 лв. През един артистичен сезон Червената къща е домакин на средно 40 различни представления. Може да изберете и абонамент за половин година на стойност от 60 лв.

За повече информация или записване: info@redhouse-sofia.org, khristova@redhouse-sofia.org


Коментари
Добавете коментар
Име
Коментар
Въведете код за сигурност
Captcha
Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena